Op 18 oktober heb ik het diploma Sporttherapie bij Myos Opleidingen in ontvangst mogen nemen. De opleiding heb ik als intensief, maar zeer leuk en interessant ervaren waarbij ik me als sportmasseur verder heb kunnen ontwikkelen en veel ervaring heb opgedaan.

In de opleiding zijn we aan de slag gegaan met het verrichten van onderzoek bij verschillende sportblessures en de behandelingen hiervan. Behandelingen bestaan uit een combinatie van therapeutische massagetechnieken, bindweefselmassage, triggerpointtherapie, fasciatechnieken en mobilisaties. Met name de mobilisaties in combinatie met therapeutische massage technieken zijn zeer effectief. Niet alleen bij sportblessures maar ook bij andere overbelastingsklachten van het bewegingsapparaat.

Heb jij ook klachten, neem dan contact met me op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen!